Pages

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Μάγκες και οι καραμπουζουκλήδες

Τελικά, οι περισσότεροι ανακουφίστηκαν με το αποτέλεσμα των Εκλογών. Η Ν.Δ. που επιτέλους γυρίζει σαν πρώτο Κόμμα στη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί όπως έλεγε κι ο Αριστοτέλης, "το άρχειν ήδιστον", δηλαδή, "το να ασκείς εξουσία είναι η..
μεγαλύτερη ευχαρίστηση," το Πα.Σο.Κ. που δεν έπαθε τα χειρότερα, που σημαίνει να πέσει στα μονοψήφια, ο Καμμένος που έχασε μόνο 3 μονάδες, η Χρυσή Αυγή που είδε να της λείπουν μόλις 5 δεκαδικές μονάδες, η ΔΗΜΑΡ που τσίμπησε κάτι λίγο, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που δε μπήκε στη δοκιμασία να κυβερνήσει.

Κι εδώ –λόγω ΣΥΡΙΖΑ- θα ξαναθυμηθώ τον Αριστοτέλη που πολύ σοφά έλεγε: "Καματηρόν το άρχειν", δηλαδή "είναι κουραστικό να κυβερνάς"…

Ναι, ‘’μακριά από μας’’ το πήγε ο Τσίπρας και η παρέα του, που μόλις συνειδητοποίησαν πως πέρασε ο κίνδυνος να αναλάβουν καμιά διακυβέρνηση στα καλά καθούμενα, ξαναβρήκαν τον εαυτό τους και άρχισαν τις μαγκιές.

Η πρώτη δήλωση του Αλέξη μετά το Εκλογικό αποτέλεσμα ήταν πως ο Ελληνικός λαός εκβιάστηκε και γι’ αυτό ψήφισε έτσι. Δηλαδή, όλοι εμείς –το 73% του λαού- που δεν ψηφίσαμε το ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εκβιασθέντες, ενώ το 23% είναι οι μάγκες και οι καραμπουζουκλήδες και μη εκβιαζόμενοι Έλληνες.

Τι να πω ρε παιδί μου;


Γιώργος Ρεκουνιώτης-Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες