Pages

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τρώει πολύ για να είναι αεράτος

Κάπου το διάβασα, δεν θυμάμαι αλλά μου άρεσε.

«Το ΠΑΣΟΚ στον αέρα». Μιούζικαλ. «Ραντεβού στον αέρα». Αντε βρε και «Κορίτσια για φίλημα» εύχομαι αν και όλα δείχνουν «Κάτι να καίει» πριν καταλήξετε στο «Μερικοί το προτιμούν κρύο».

Πεδίον μάχης το σοσιαλιστικό Ακίνητο αφού…
Κίνημα δεν το λες με τίποτα. Μικρό κόμμα το λες. Ο,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι. Πού είναι εκείνη η αλαζονεία του Βαγγέλη, το υφάκι μετά την υπογραφή του Μνημονίου; Θυμάστε ύφος; Αυτό και άμα σας αρέσει.

Κι επειδή όλα δείχνουν ότι στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι αρουραίος, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ιπποκράτους. Τη Χαριλάου Τρικούπη, τη βάρκα τους την κουρελού, τη χιλιομπαλωμένη, δεν ξέρω και πού κατοικοεδρεύει ο αρχηγός του κομματιδίου. Αμα πιάσει πάτο την Κυριακή, άντε γεια και εις άλλα με υγεία. Το βράδυ, μετά τη συντριβή, θα ανακοινώσει Κεντροαριστερά παράταση. Κακομοίρα Αριστερά. Μέχρι ο Βενιζέλος θα καθίσει επάνω σου;

Είναι αριστερός ο Μπενίτο; Ούτε στον ράφτη. Εκτός εάν μετά το σκίσιμο των εκλογών... αλλάξει ράφτη. Τσούγκρισε με τον Λοβέρδο. Επιτέλους. Να ανάψουν τα αίματα. Δεν θέλει νέο κόμμα ο Ανδρέας ούτε συμφωνεί στη μη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Α μώρε ο καημένος ο Λοβέρδος, θέλει πίσω το υπουργείο Υγείας. Πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Υπάρχουν ακόμα καρκινοπαθείς ζωντανοί. Κακώς.

Από κοντά Χρυσοχοϊδης - Ραγκούσης. Μα… τι επίμονοι άνθρωποι. Βουλιάζουν και δεν αλλάζουν. Χώρια που ο Ραγκούσης ψιθυρίζει ότι ο Βενιζέλος καταλογίζει ευθύνες στον Παπανδρέου. Είναι δυνατόν; Πού πήγε ο έρωτας; Επειδή παλιά είχε χάσει ο Βαγγελάκης από τον Γιωργάκη; Είναι ανώτερος άνθρωπος, δεν είναι τέτοιος, μικρόψυχος π.χ. Με τίποτα.

Παρ’ όλ’ αυτά, στον αέρα το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος παχαίνει.

Ναι μωρέ, τρώει πολύ για να είναι αεράτος.

Άγγελος Πυριόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες