Pages

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ποιοί βουλευτές δεν πήραν κρατικό αυτοκίνητο;

Περίπου ένας στους δέκα βουλευτές δήλωσαν ότι δεν θα παραλάβουν το αυτοκίνητο που τους παραχωρείται από τη Βουλή, αρνούμενοι να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου κοινοβουλευτικού..
προνομίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, περίπου 25 με 30 βουλευτές, εκ των οποίων 11 νεοεκλεγέντες, έχουν «γυρίσει την πλάτη» στα κρατικά αυτοκίνητα.

Oπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που τους παραχωρεί η Βουλή με τη μέθοδο leasing, με σκοπό να τα διαθέσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκες. Κύκλοι πάντως της Βουλής τόνιζαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του αυτοκινήτου της Βουλής σε άλλο πρόσωπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των «νέων» βουλευτών που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν βουλευτικό ΙΧ είναι οι η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή (ΝΔ) και οι κ.κ. Ανδρέας Ψυχάρης και Βασίλης Κικίλιας της ΝΔ. Στους «παλιούς» που παραδοσιακά αρνούνται την παραλαβή κρατικού αυτοκινήτου περιλαμβάνονται οι κ.κ. Βύρων Πολύδωρας, Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες