Pages

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τους «έγραψε» πάλι(;) ο Γιάννης Λεβεντάκης!



Μια σοβαρή επώνυμη καταγγελία - αίτημα έφθασε στο mail του blog μας από κάτοικο της Αντιπάρου συνοδευόμενη με τη σχετική φωτογραφία. Η καταγγελία - αίτημα αφορά εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο, για δημιουργία χώρου εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης (τύπου κοντέινερ), με προσωπικές οδηγίες του Δημάρχου Αντιπάρου Γιάννη Λεβεντάκη, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παρακάμπτοντας την διεύθυνση του σχολείου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την σχετική σχολική επιτροπή, τον σύλλογο διδασκόντων κ.λπ.


Ακολουθεί η καταγγελία - αίτημα του κατοίκου Αντιπάρου Γιάννη Τριαντάφυλλου.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Προς: Δήμο Αντιπάρου, υπόψη κ. Δημάρχου.

Κοινοποίηση: Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκλογικοί συνδυασμοί, Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου, Σύλλογοι Γονέων, Σχολική επιτροπή, Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, τοπικός τύπος και Μ.Μ.Ε.

Θέμα: Προστασία δημοτικού σχολείου Αντιπάρου.

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εργάτες και υπάλληλοι του Δήμου Αντιπάρου κατέστρεψαν την εξωτερική μάντρα του σχολείου για να δημιουργηθεί χώρος εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης (τύπου κοντέινερ). Όλες οι εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο έγιναν με προσωπικές οδηγίες του κ. Δημάρχου χωρίς καν να υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παρακάμπτοντας την διεύθυνση του σχολείου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την σχετική σχολική επιτροπή, τον σύλλογο διδασκόντων κ.λπ..
Η απόφαση τελικά πάρθηκε κατά πλειοψηφία σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο (που εντελώς τυχαίως από το απόγευμα που ήταν προγραμματισμένο, έγινε το μεσημέρι) που έγινε εσπευσμένα και πρόχειρα μετά από καταγγελίες πολιτών και της αντιπολίτευσης.
Όλες οι ενέργειες του Δήμου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την αγορά και την εγκατάσταση μικρών μονάδων αφαλάτωσης σε νησιά σαν την Αντίπαρο, είναι αξιέπαινες και επικροτούνται, αλλά η συγκεκριμένη επιλογή του χώρου έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου θα καταστρέψει μέρος του αξιοζήλευτου πεζόδρομου του νησιού μας και επίσης θα αλλάξει αυτό τον υπέροχο χώρο του σχολείου μας που με τόσο μεράκι και εργασία έχουν δημιουργήσει αρκετοί δάσκαλοι και γονείς ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Επίσης η όλη εγκατάσταση (παροχές ρεύματος, συνδέσεις νερού και αποχέτευσης) θα είναι επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά του σχολείου και νηπιαγωγείου.
Ας σημειωθεί τέλος ο κίνδυνος ρύπανσης στην γύρω περιοχή, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, και το κυκλοφοριακό πρόβλημα με τυχόν δίτροχα που θα θέλουν να προμηθευτούν πόσιμο νερό.
Εξετάζοντας λοιπόν τους παραπάνω λόγους, ελπίζω ότι θα αλλάξετε την απόφαση που πολύ πρόχειρα και εσφαλμένα πήρατε και θα εξετάσετε το συντομότερο την ανεύρεση θέσης σε άλλο σημείο του οικισμού για την εγκατάσταση του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Mε εκτίμηση

Τριαντάφυλλος Ιωάννης
(πολίτης Αντιπάρου)

6 σχόλια:

  1. Η Αστυνομια τα ειδε ολα αυτα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο απολυτος αρχων των τυροπιτων κανει οτι γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστείτε αν η κ.Μανέτα είχε κάνει τέτοια αυθαίρετη ενέργεια τι θα της είχε 'σούρει' ο Γιάννης και η παρέα του μαζί με τον Τ.Ρήγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ Φ-ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριαντάφυλλε κατέβα για δήμαρχος να εξαφανιστούν όλοι αυτοί γιατί στο τέλος θα γκρεμίσουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεχθήκαμε σχόλιο με λατινικούς χαρακτήρες. Επειδή, όπως έχουμε ήδη γράψει, σχόλια με λατινικούς χαρακτήρες δεν δημοσιεύονται αν θέλει ο φίλος να γράψει πάλι το σχόλιό του στα ελληνικά και θα δημοσιευθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες