Pages

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Αντίπαρος: Ανακοίνωση του Δημοτικού συνδυασμού Γ. Λεβεντάκη



«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία», συνεχίζει δυναμικά την πορεία της προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.

Αγαπητοί Συμπολίτες Αντιπαριώτες και Αντιπαριώτησες,

Με αίσθημα ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετούμε, απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους και όλες εσάς, ανακοινώνοντας τους υποψηφίους της παράταξής μας «Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία» στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Λεβεντάκη. Έναν άνθρωπο που απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι πράττει με ήθος, σεβασμό και ταπεινότητα προς τη κοινωνία της Αντιπάρου.
Ως νέα δημοτική αρχή αποδείξαμε ότι μας διέπουν αξίες προσφοράς στην κοινωνία, πολιτικό ήθος, διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση, ειλικρίνεια και αλήθεια προς τους πολίτες.
Υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις κάνοντας πράξη έργα υποδομών που ήταν μέχρι χθες μακρινό όνειρο.
Οραματιζόμαστε το μέλλον των οικογενειών μας, των παιδιών μας.
Με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και γνώσεις βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με οικονομικές, επαγγελματικές και αναπτυξιακές προοπτικές.
Αποδείξαμε με τη παρουσία μας ότι είμαστε παρόντες καθημερινά με προτάσεις ιδέες και λύσεις.
Απευθυνόμαστε με καθαρή συνείδηση και κοιτάμε στα μάτια, όλους τους πολίτες του νησιού μας ζητώντας τη ψήφο σας για μια ακόμα φορά προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοικοδόμηση και την αναπτυξιακή πορεία της Αντιπάρου, του τόπου μας.
Με αυτές τις σκέψεις ο Συνδυασμός μέχρι σήμερα αποτελείται από τους παρακάτω συμβούλους:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΙΑΖΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΒΙΑΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΛΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ
ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΠΙΠΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ».

πηγή: εφημερίδα «Φωνή της Πάρου»

37 σχόλια:

  1. δεν το νομιζω τρεις απο αυτους δεν ειναι μεσα και αυτο ειναι σιγουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι αλήθεια οτι καποιος συμβουλος του Λεβεντακη δηλωσε οτι δεν θα ειναι υποψήφιος;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άιντε δημαρχάρα μου καλά το πας για να μην βρεις ούτε το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασ ψάξουν να βρουν συμβούλιο η αναγέννηση και να αφήσουν την δημαρχαρα να κάνει την δουλειά τησ. Να βάλεις όλα τα σχόλια μάγκα......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια ανεβαίνουν όσα γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες είναι κατανοητά απ' όλους και δεν περιέχουν βρισιές, όλα τα άλλα θα απορρίπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει αυτό που γράφει "διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση, ειλικρίνεια και αλήθεια προς τους πολίτες" χα χα χα ωραίο ανέκδοτο.
    Πως το είπε την τελευταία φορά (13 Δεκεμβρίου) "Τη Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση του σάιτ από την εταιρεία που το έχει αναλάβει" πόσες Δευτέρες πέρασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα πανε καλα για τον δήμαρχο, εσείς να δούμε που θα κρυφτειτε. Και πανό από όλα?????? Δεν θα βρείτε καν συμβούλους να βάλετε και θα μπείτε μεταξυ σασ. Μην κάνετε τζάμπα πόλεμο εδω μέσα. Είμαστε 5-6 άντε 7 που γράφουν . Έξω ο για το Λεβεντάκη λένε τα καλητερα Άσχετα που δεν θέλετε να τα ακούσετε. Άντε γεια και πάλι.......αναγέννηση χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει τι γράφεις; Σε πιο πανό αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε κατά μέρος τα γελοία φανατικά και δείτε το ψύχραιμα: ο Λεβεντάκης είναι χαμένος από χέρι κι οποιος γουσταρει τον πάω στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εσενα γιαννη η δημοκρατια είναι σαν τα φιλαδια που μιραζεσ χτεσ να γελασετε??? αλλα κατσε και θα ερθει πανο σας........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!!!! ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ???? ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ... ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ .... ΕΣΥ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ . ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΩ ΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ .......... ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

      Διαγραφή
  13. <<<>>>>>
    Αυτη η δηλωση ειναι ολα τα λεφτα , αυτο εννουσε η δημοτικη μας αρχη οταν προεκλογικα συνδεει με νερο χωραφια με ελιες και αμπελια ( χωρις σπιτι) σε μελλοντικους του συμβουλους ( να τους χαιρεται) και την ιδια στιγμη οι συμβουλοι του στο δημοτικο συμβουλιο δηλωνουν υπερηφανοι οτι συνδεουμε μονο κτηματα που εχουν αδειες οικηματων . και μονο γι αυτο θε επρεπε να ντρεπονται.Και αν εχουν λιγο χρονο ας πανε και μια βολτα στα Μοναστηρια που ετσι θελω ο δημαρχος αφησε καποιον να μαντρωσει 1000 στρεμματα μονο και μονο για να ειναι συμβουλος του. Αστα φιλε βρωμανε πολυ τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο δηλωνει ο δημαρχος και η παραταξη του
      Έναν άνθρωπο που απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι πράττει με ήθος, σεβασμό και ταπεινότητα προς τη κοινωνία της Αντιπάρου.
      Ως νέα δημοτική αρχή αποδείξαμε ότι μας διέπουν αξίες προσφοράς στην κοινωνία, πολιτικό ήθος, διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση, ειλικρίνεια και αλήθεια προς τους πολίτες.

      Διαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΟΜΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΕΤΣΙ??? ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ένα μήνα που κάθεσαι νομίζεις ότι τα έμαθες όλα; Κάνεις λάθος κάθισε ένα χρόνο και θα καταλάβεις τι γίνετε, άλλωστε τα έργα που γίνονται ήταν προγραμματισμένα να γίνουν απλά συνέπεσε να γίνουν τώρα, γιατί δεν είναι δυνατόν να κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να κάνει μελέτες κλπ και να τελείωσε άμεσα ώστε όλα να ξεκινήσουν (ξέρεις κάτι για ελληνική γραφειοκρατία;)
      Δεν είναι μόνο τα έργα είναι και η καθημερινότητα η οποία έχει γίνει κουρέλια για εμάς που ζούμε εδώ, είναι και οι δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται διάβασε το πιο πάνω σχόλιο και θα καταλάβεις τι γίνετε όπως επίσης και το δεύτερο από την αρχή.

      Διαγραφή
    2. Χαχα το αναιγδωτο τις ημέρας ποια έργα ήταν προγραμματισμένα αφού η κυρία μανετα τα είχε χάσει μην ερχόμαστε στα ιδια και τα ιδια ξυπνάτε ποια αμάν αυτά τα κομματικά σας ποια

      Διαγραφή
  15. Ασε τα στοιχιματα φιλε και πες στους αναγενησης να βρουν πρωτα τον συνδιασμο και μετα να πονταρετε σε στοιχιματα,,,θα χασουμε και θα τρεχουμε,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασε τα στοιχιματα φιλε και πες στους αναγενησης να βρουν πρωτα τον συνδιασμο και μετα να πονταρετε σε στοιχιματα,,,θα χασουμε και θα τρεχουμε,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε στοπ σε όλα ο κυριος ενοχλειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παιδια λιγω υπομονη ,θα αποφασισουν οι Αντιπαριοτες σε λιγω καιρο,,οι καλπες θα μας διξουν τι κανει ο Λεβεντακης και τι κανουν οι υπολιποι,ο κοσμος πια δεν τρωει κουτοχορτο,να δουμε μετα τι δικαιολογια θα λενε και οι μεν και οι δεν,,παντως βλεπω μεγαλη διαφορα υπερ του Λεβεντακη,,λαθοι δεν κανει αυτος που δεν κανει τιποτα Π.Χ Μανετα και τα ειχε καλα με ολους,,τωρα που τρεχουν τοσα εργα λογικο ειναι να γινοντ και λαθοι,,το συμβουλειο του Λεβεντακη οι 6 πρωτοι ειδικα ειναι παρα πολη καλοι και κανουν πολυ καλη δουλεια,,Οταν ο Λεβεντακης στον λογο του ειπε για τα εργα που κανει η ομαδα του γιατι δεν μηλησε κανεις ρε παιδια???ηταν και ο Φιλολιας εκει απο οτι εμαθα,,,και δεν ειπε το παραμικρο παρα μονο για κατι νερα στην γειτονια του,,,,γιατι δεν ειπατε κατι αλο αν ξερατε??ηταν εκει ολη η αναγενηση ,,ειναι ετσι????εκει τα λενε τα θεματα και οχι στα καφενεια ρε παιδια! Ν.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΝΦ δεν θα ξαναβγάλω σχόλιό σου με τέτοια ορθογραφία.

      Διαγραφή
  19. Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ! ΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΒΥΣΑΛΕΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΕΝΕΝΤΑΚΗ.....ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ? ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ? ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ...... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. -Δεν είναι ούτε έργα της Μανέτα ούτε του Λεβεντάκη. Είναι τα έργα του ελληνικού κράτους.
    -Δεν είναι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός η τοπική αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Quiz:

    1.Ποιος Χορεύει στην πίστα και η ορχήστρα πηδάει νότες απο τα τραντάγματα;
    2. Βάζει μουστάρδα στην ασπιρίνη
    3. Στο δίπλωμα οδήγησης, κάτω απο την φωτογραφία του γράφει :
    "..συνέχεια στην επόμενη σελίδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γιατι τα γραφεισ ανωνυμα ρε φιλε δεν εχεισ κοτσια να γραψεισ το ονομα σου?????? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπε σε όλους τους αντιπατριώτες ειδικά στους γραμματιζούμενους χαχα
    Ρε όλοι οι γραμματομαθης είναι με τον κύριο 2-3 ποτήρια α ρε καλομοίρη Αντίπαρο τη σου έμελε να πάθεις σφάζονται για τα συμφέροντα άλλος για λεφτά άλλος για γη άλλος για σωματεία που δεν θυμούνται αν πήραν λεφτά ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ αναλογιστείτε ρε μπε……..
    practic....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο προηγουμενο συμβουλιο Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ τα επινε στου συναγωνιστη του του μπακα και δεν πηγε. αποτελεσμα να ζητηθει απο τον προεδρο να μην συζητηθουν καποια θεματα λογο τησ απουσιασ του
      Ρωταω λοιπον ειναι δυνατον μια φορα τον μηνα που εχει συμβουλιο να μην μπωρει να το βαλει στο προγραμμα του μονο και μονο για να πιει 2-3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  25. Αποκομματικοποίιστε τις τοπικές εκλογές. Σε ένα νησάκι τόσο μικρό δεν πρέπει να δηλητηριάζουν τη ζωή σας προεκλογικοί ανταγωνισμοί. Αυτός ο φαύλος κύκλος δεν σας οδηγεί πουθενά.

    Προς σχολιαστές Παπαγαλάκια: Τα πράγματα πολλές φορές δεν τα διαμορφώνουν οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι, αλλά οι ασκημένοι στην ίντριγκα και στην έπαρση κάθε ευκαιριακής σημαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Αντιπάρου.
    Σίγουρα αν κοιτάξουμε κοντόφθαλμα υπάρχουν διαφορές και μικροσυμφέροντα που μας χωρίζουν, αν σηκώσουμε όμως λίγο το κεφάλι μας και κοιτάξουμε μακριά θα δούμε ότι όλοι έχουμε κάτι κοινό το οποίο μας ενώνει. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.Σ’ αυτό πρέπει να μείνουμε και να βάλουμε όλοι πλάτες. Δεν υπάρχουν μορφωμένοι αμόρφωτοι , υπάρχουν μόνο αυτοί που θέλουν να προσφέρουν.
    Φυσικά ο τρόπος προσέγγισης του καθενός μας διαφέρει και γιαυτό υπάρχουν και περισσότεροι από δύο συνδυασμούς. ΜΑΚΑΡΙ , και αυτό είναι και αίτημα πολλών Αντιπαριωτών, να υπήρχε ένας κοινός συνδυασμός και αυτή τη στιγμή εμείς απλά να διαλέγαμε τους ικανότερους εκπροσώπους για το νησί μας.
    Ελπίζοντας μέχρι τέλους ότι αυτό μπορεί να γίνει και ως έχων τα πράγματα μέχρι στιγμής εγώ προσωπικά στηρίζω την προσπάθεια του Τάσου Φαρούπου και των συμβούλων του. Άλλωστε ήταν στα σχέδιά μου να τον στηρίξω και ως υποψήφιος σύμβουλος , πράγμα που προσωπικοί μου λόγοι δεν το επέτρεψαν.
    Θέλω να ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ και να παρακαλέσω για ένα καλό και τίμιο αγώνα. Ας κάνουμε φέτος την διαφορά.

    Στέλιος Τσίώρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Λεβεντακης εχει φτιάξει μια ομαδα με αξια στελέχη, τα οποία έχουν δοκιμαστεί με επιτυχια τόσο στα μεγάλα θέματα, όσο και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

    Ο ίδιος, πάντα κινούμενος με ήθος και πυξίδα το καλύτερο για τον τόπο μας, οργάνωσε την πρώην Κοινότητα σε Δήμο - πρότυπο, κατάφερε να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις για το νησί (π.χ. Γάλλος κλπ) και ανέλαβε πρωτοβουλίες για την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού.

    Σε αυτόν τον αγώνα υπήρχαν πάντοτε οι εκ φύσεως αντιδραστικοί, οι εχθροί του καλού, οι εραστές της κακότητας, οι οποίοι μεταχειρίστηκαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή και τα μεγάλα έργα της.

    Όσες άλλες παρατάξεις και να δημιουργηθούν, η ουσία είναι μία: Ο Λεβεντάκης και τα εκλεκτά στελέχη του αποτελούν εχέγγυο για το μέλλον της Αντιπάρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ δεν είμαι δημότης Αντιπάρου, ούτε ψηφίζω αλλά μένω στην Αντίπαρο κοντά στα 7 έτη.Επίσης, για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω σκοπό να μείνω στην Αντίπαρος για μια ζωή για αυτό πιστεύω ότι το σχόλιο μου θα έχει αντικειμενικότητα.Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβεντάκης πήρε κονδύλια από το Ελληνικό κράτος και έκανε έργα.Έργα που αν δούμε πίσω στο παρελθόν ούτε στο μικρό δάχτυλο δεν φτάνουν τα σημερινά και από άποψη κόστους όσο και από άποψη δυσκολίας επίτευξης.Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος αλλά αυτοί που θα ψηφίσουν ας κοιτάξουν τα συν και τα πλην και όχι τα χρώματα των παρατάξεων διότι δεν ζούμε πλεόν στο 1980... Εγώ είμαι απλά ένας απλός ανώνυμος περαστικός από την Αντίπαρο και μακάρι στον τόπο μου να γινόντουσαν έργα όπως της Αντιπάρου από τους προύχοντες της περιοχής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εσείς που ξέρετε γράμματα ,και δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοια σχόλια εδω μέσα και να ισοπεδώνετε τα πάντα ,τι να σας πω????δεν έχετε και κάτι Άλο να χτυπισισετε,παρα μόνο τι τρώει ο λεβεντακης και πόσα γράμματα ξέρουν οι οπαδοί του,θα μας κρίνει ο κόσμος σε πάρα πολύ λίγο καιρο,,μην λέτε μετά πως ο κόσμος έχει παροπιδες???να εξηγούμαστε…όσο για τον φίλο μου που λέει ότι είχε αγνεία όταν έμπαινε στο συνδυασμό του λεβεντακη ,,ας με πάρει τηλ σε 139 τελειώνει το νουμερο,να του πω πόσες φορές είχε συμφωνήσει,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή