Pages

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τα 8 "πρέπει" του Γιάννη Ραγκούση για τη χρεοκωπία...



Γιάννης Ραγκούσης: «Ως εδώ και μη παρέκει: Εξεταστική τώρα για το πως φτάσαμε στην χρεοκοπία του 2009».
Πρέπει ο ελληνικός λαός στου οποίου τη ζωή ήρθαν ξαφνικά τα "πάνω κάτω" να μάθει όλη την αντικειμενική κι επιστημονική αλήθεια.

Πρέπει η ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί εμβρόντητη "το διαρκές ξέπλυμα" αυτών που διαχρονικά μας χρεοκόπησαν -Πρωθυπουργών, Υπουργών, Προέδρων ΔΕΚΟ, λ.χ. στα ΕΛΠΕ- να μάθει την σύγχρονη ιστορία της ώστε να κατανοήσει τις αιτίες της οικονομικής τραγωδίας που ζει .
Πρέπει η ελληνική νέα γενιά να μάθει όλη την αλήθεια για να συνειδητοποιήσει πόσο βαθύ και σύνθετο είναι το εθνικό μας πρόβλημα καθώς και πόση επίπονη και κυρίως ομαδική δουλειά απαιτεί η επίλυσή του.
Πρέπει όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα πριν το 2009 να αναλάβουν τις ατομικές και συλλογικές τους ευθύνες.
Πρέπει οι κατά καιρούς υπεύθυνοι στην ΕΕ για την τήρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών να έρθουν αντιμέτωποι με τις δικές τους απαράγραπτες ευθύνες.
Πρέπει οι κατά καιρούς αρμόδιοι κρατικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι να απολογηθούν για τα Greek Statistics που φαλκίδευσαν το μέλλον της σημερινής νέας γενιάς.
Πρέπει ως έθνος και πολίτες να δούμε αληθινά οτι μας συνέβη προκειμένου να μην αφήσουμε να μας ξανασυμβεί.
Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν για να πάμε μπροστά. Πραγματικά κι όχι εικονικά μπροστά!

Υ.Γ. Προφανώς να ερευνηθούν τα πάντα. Αν υπήρχε εναλλακτική λύση το 2010. Πως οι ποταποί πολιτικοί τσαμπουκάδες στη Βουλή, οι κυβερνητικές αβελτηρίες όπως και τα Ζάππεια και οι πλατείες βούλιαξαν τη χώρα σε έναν παρατεταμένο φόβο επικείμενης χρεοκοπίας.
Σε κάθε περίπτωση, να γνωρίζουν, όσοι έχουν λόγους να φοβούνται, οτι αυτήν την ιστορικής και εθνικής σημασίας εξεταστική επιτροπή δεν θα την αποφύγουν.
Αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί...

πηγή: www.epikairo.gr


3 σχόλια:

  1. Καλά μιλάμε για πολύ θράσος ,αντί να κρυφτεί θέλει να κάνει και κριτική λες και είναι ο Θεός .Αυτός δεν φέρει καμία ευθύνη λες και δεν ασχολήθηκε με την πολιτική. Ποιός του είπε ότι εκείνος τα έκανε όλα καλά και ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω . Όσο για την ΝΕΑ Ελληνική γενιά υποθέτουμε ότι δεν εννοεί την δικιά του των πράσινων , γαλάζιων και ροζ φρουρών ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο γιάννη παιδί μου πρώτα σκοτώνεις έπειτα ψάχνεις για δολοφόνο.Εύγε παληκάρι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες