Pages

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κλειστό γυμναστήριο Πάρου: Ερώτηση Κ. Ν. Μπιζά στο Περιφερειακό Συμβούλιο




Με αφορμή τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Δήμο Ρόδου προϋπολογισμού 586.800 ευρώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου - Αντιπάρου Κώστας Ν. Μπιζάς απήυθυνε ερώτηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έλλειψη Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πάρο:

Πάρος 31/03/2014

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου κ. Λουίζο Κοντό
ΚΟΙΝ.: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: «Ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την έλλειψη Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πάρο»

Κε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνω ότι κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ρόδο στις 29.03.2014 αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Δήμο Ρόδου προϋπολογισμού 586.800,00€.
Σε σχετική μου ερώτηση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Πουσσαίο εάν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο και στην Πάρο όπου οι αθλητές των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ των νησιών μας δεν έχουν κλειστό γυμναστήριο, προπονούνται σε ανοικτά γήπεδα, δίνουν τους επίσημους αγώνες τους στα εκτός έδρας νησιά και νιώθουν φτωχοί και αδικημένοι «συγγενείς» μου απάντησε ότι εάν ο Δήμος Πάρου έχει τον σχετικό χώρο και την μελέτη, η Περιφέρεια θα βοηθήσει στην ωρίμανση της σχετικής μελέτης και στην σύναψη ανάλογης προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου και στην Πάρο.
Όπως αντιλαμβάνεστε κ. Πρόεδρε είναι αναγκαίο να διερευνηθεί ο κατάλληλος χώρος και να πραγματοποιηθεί η αναγκαία μελέτη για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου και στο νησί μας.
Με εκτίμηση
Κώστας Ν. Μπιζάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες