Pages

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τα τελικά αποτελέσματα σε Δήμο Πάρου και Περιφέρεια Ν. Αιγαίου




Ο κ. Μάρκος Κωβαίος επικεφαλής του συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" είναι ο μεγάλος νικητής των χθεσινών δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πάρου και ο νέος Δήμαρχος για την επόμενη πενταετία. Επικράτησε του νυν Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη και επικεφαλής του συνδυασμού "Ενιαία Κίνηση πολιτών Ενότητα για το Μέλλον" με ποσοστό 64,90% έναντι 34,10%.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου η παράταξη του κ. Κωβαίου εκλέγει 16 Δημοτικούς Συμβούλους και η παράταξη του κ. Βλαχογιάννη επτά. Από την προηγούμενη Κυριακή από δυο έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είχαν εξασφαλίσει η "ΚΕΠ-ΟΣΑ" επικεφαλής ο κ. Νίκος σαρρής και η "Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου" επικεφαλής ο κ. Κωνσταντίνος Ροκονίδας.

Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Πάρου καθώς και τα αποτελέσματα, όπως τα ανακοινώνει το υπουργείο Εσωτερικών, για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές στην Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Κυκλάδων αντίστοιχα.
Μεγάλος νικητής στις Περιφερειακές εκλογές και στην Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο συνδυασμός "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" και ο επικεφαλής του συνδυασμού και νέος περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος (φωτογραφία).
Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές και τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα  στην Εκλογική Περιφέρεια Κυκλάδων ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προηγείται με πολύ μικρή διαφορά 26,74% της Νέας Δημοκρατίας 26,17%.

Δημοτικές εκλογές 2014 - Δήμος Πάρου, τελικά αποτελέσματα.
Για τα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών πατήστε εδώ

Πίνακας με τα αναλυτικά χθεσινά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα στο Δήμο Πάρου.
Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Βίντεο με δηλώσεις του Μάρκου Κωβαίου και του Χρήστου Βλαχογιάννη μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στο site www.parianostypos.gr εδώ

Περιφερειακές εκλογές 2014 - Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Για τα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών πατήστε εδώ

Ευρωεκλογές 2014 - Εκλογική Περιφέρεια Κυκλάδων:
Για τα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών πατήστε εδώ

Οι σελίδες του υπουργείου Εσωτερικών με τα αποτελέσματα στις Περιφερειακές στην εκλογική Περιφέρεια Κυκλάδων και στις Ευρωεκλογές εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανανεώνονται συνεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες