Pages

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μένουν, με παρέμβαση Χατζημάρκου, οι τρεις Αγροτικοί Γιατροί στο Κ.Υ. Πάρου;



Ένα σημερινό δελτίο τύπου, του Επάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, κάνει λόγο για παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου στο σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση του Διοικητη της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου για μετακίνηση των τριών Αγροτικών Γιατρών από το Κέντρο Υγείας Πάρου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Μπιζά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Πάρος 02 /10 / 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 30.09.2014 η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου αποφάσισε την μετακίνηση τριών αγροτικών ιατρών από το Π.Ε.Δ.Υ. – Κ.Υ. Πάρου για κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών στα νησιά Σίκινο, Ανάφη και Σέριφο.

Επειδή στο Κ.Υ. Πάρου υπάρχει σημαντική υποστελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και επειδή ο κόσμος της Πάρου αντέδρασε έντονα όπως ήταν αναμενόμενο στην παραπάνω απόφαση της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ενημερώθηκε από τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, πραγματοποίησε παρέμβαση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την τροποποίηση από πλευράς Διοικητή της 2ης ΥΠΕ της σχετικής απόφασης.

Ο Έπαρχος Πάρου
Κώστας Ν. Μπιζάς

Σημ. blog: Καλό θα ήταν, για την ενημέρωση και μόνο των κατοίκων της Πάρου, να μας πληροφορούσε ο κ. Έπαρχος Πάρου κάτι σχετικά με το περιεχόμενο της τροποποίησης της απόφασης του διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου. Εκτός κι αν περιμένει και ο ίδιος τις επίσημες ανακοινώσεις...

Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης, ο κ. Κώστας Μπιζάς και ο κ. Γ. Χατζημάρκος


1 σχόλιο:

  1. Μπραβο επαρχε η Νεα Δημοκρατια καλα κρατει πρεπει για τα αυτονοητα να φιλαμε κατουρημενες ποδιες χρεος ειναι του καθε Χατζημαρκου να επιβαλλει και για τα υπολοιπα που απασχολουν τους Κυκλαδιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες