Pages

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δράση στην Πάρο: «Η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον»



Ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς σε σημερινό δελτίο τύπου ενημερώνει για δράση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο με θέμα: «η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Πάρος 04/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ενημέρωση για την πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων διοργανώνει δράση στην Πάρο με θέμα: «Η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και του νέου θεσμού του Κοινωνικού Σχολείου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εκπαιδευτική Ημερίδα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» από τις 16:45 μμ έως και τις 21:00 μμ, ελεύθερη προς το κοινό και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έλεγχο σε σχολικές μονάδες - παιδικές χαρές.
Στόχος της ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των ατυχημάτων στο σχολικό περιβάλλον .
Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους:
- Κο Ιωάννη Στ. Παπαδόπουλο, τέως αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής, Υπεύθυνος του τομέα πρόληψης ατυχημάτων του ΕΚΑΒ (1986-2003), Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης
- Κο Δημήτριο Κρεντήρη, Γενικός Ιατρός, Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο Έπαρχος Πάρου
Κων/νος Ν. Μπιζάς


2 σχόλια:

  1. Mπράβο Επαρχε εφόσον δεν μπορείς να συγκρουστείς με την Ν.Δ. για την Υγεία λόγω του ότι είσαι παιδί τους, κάνεις τώρα κάτι για τα παιδιά, από μπαλώματα και φιέστες χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έπαρχος από κινήσεις εντυπωσιασμού καλά πάει.... Είναι η νέα τακτική στα πολιτικά πράγματα της Πάρου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες