Pages

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αναφορά Νίκου Συρμαλένιου για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου



Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε σήμερα 19/12/2014 αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σχετικά με την κατασκευή κτηριακής υποδομής στο νέο αεροδρόμιο Πάρου. Η αναφορά του κ. Συρμαλένιου έχει ως εξής:


ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά τα έγγραφα της 17.12.2014 με αρ. πρωτ. 18048 του Δήμου Πάρου και το έγγραφο της 18.12.2014 με αρ. πρωτ. 6349 του Έπαρχου Πάρου κ. Μπιζά σχετικά με την κατασκευή κτηριακής υποδομής στο νέο αεροδρόμιο Πάρου.
Το έγγραφο του Δήμου Πάρου αναφέρει σχετικά ότι: «Με θλίψη και αγωνία πληροφορηθήκαμε ότι η συμπληρωματική σύμβαση που θα επέτρεπε την κατασκευή κτηριακής υποδομής για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου, δεν κατάφερε να εγκριθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για λόγους που δεν είμαστε σε θέση σήμερα να γνωρίζουμε. Η εξέλιξη αυτή που διέψευσε τις προσδοκίες μας για τη λειτουργία ενός ασφαλούς αεροδρομίου, που συνάμα θα προσέφερε τη δυνατότητα ανάπτυξης στην Πάρο σε καταλυτικό βαθμό, είναι πραγματικά απογοητευτική, αφού με βάση τις υπουργικές εξαγγελίες και την πολιτική βούληση που προέκυπτε από αυτές, η Παριανή κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάρου εύλογα προσδοκούσαν τα οφέλη του νέου αεροδρομίου…».

Επισυνάπτονται τα έγγραφα εδώ και εδώ.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 19.12.2014

Ο καταθέτων Βουλευτής
Νικόλαος Συρμαλένιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες