Pages

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ο Διαμαντόπουλος αγκαλιά με τον Άδωνι



Πως τα φέρνει η ζωή η μπαμπέσα. Ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε α λα μπρατσέτα με τον Άδωνι και τον Κυριάκο. Απλά, για λόγους ιδεολογικής συνέπειας, παρήγγειλε μαυροκόκκινο ντουλαμά, για να ξεχωρίζει από τους δεξιούς «γερμανοτσολιάδες» και στο φάριον του θα προσθέσει δίπλα από το σήμα της ΕΚΤ κι ένα μικρούλι κόκκινο αστεράκι. Τον βλέπω και guest στις εκπομπές του Αδώνιδος. Έκλαψε κι η πως την λένε, την ξέχασα, για το «ηθικό βάρος», που δεν το σκεφτόταν όταν κι αυτή έταζε παπάτζες στους απελπισμένους κι ύστερα τράβηξε ένα ΝΑΙ πολύ σπέσιαλ.

Η ομιλία της Κλάραμπελ ήταν απευθείας σύνδεση με τη Φωλιά του Κούκου. Θέλει, λέει, να είναι χρήσιμη στις ερχόμενες γενιές και στις κοινωνίες της Ευρώπης! Σαν τον Κολοκοτρώνη, την μαντάμ Κιουρί, τον Τζων Λένον κλπ. Κάπου μακριά έκλαιγε το πολιτικό της αίσθημα, η Ραχήλ. Τόσο κάγκελο καβαλήσανε μαζί για τον «αγώνα», που πήγε άκλαυτος στα σαλόνια του Eurogroup.
Αυτός όμως που ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες, ήταν ο ακομβίωτος Στρατάρχης. Η πιο γκροτέσκα φιγούρα αρχηγού της μεταπολίτευσης, έκανε μια τοποθέτηση doggy memorandum style, κάνοντας γαργάρα όλες τις ψευτοηρωϊκές αερολογίες, τις προσβολές και τις ύβρεις που μοίραζε αβέρτα, για να γίνει βοηθητικός του Τσίπρα. Με ύφος μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες, χωρίς δάκρυα κορόμηλο και ρουθουνισμούς. Double black σκέτο, χωρίς Κούγκι. Έλεγε πως αυτός θα παραιτηθεί αλλά μνημόνιο δεν ψηφίζει. Last year, Πανούλη. Ευγενείς οι νεοδημοκράτες. Κανείς δεν σηκώθηκε να του πει «στα 4 Χ 3 Πανάρα, μόνο 12 δις Μνημόνιο ψηφίζεις». Ούτε μπουλντόζα της ΜΟΜΑ δεν μπορεί να ξεκολλήσει τον πρόεδρα του Χαϊκάλη και της Ξουλίδου από την καρέκλα του. Πού αλλού θα βρει τόσα αληθινά στρατιωτάκια να παίζει και να πληρώνεται γι’ αυτό;

Η συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες