Ακολουθούμε τις μυρωδιές και τις γεύσεις, της παριανής κουζίνας που βασίζεται στα προϊόντα της θάλασσας και της γης. Είναι πλούσια σε ψαρικά, λαχανικά, χόρτα, όσπρια και λιγότερο σε κρεατικά.
Μαγειρεύονται με ελαιόλαδο και συνοδεύονται με ντόπιο κρασί. Εκείνο που θαυμάζει κανείς είναι η ποικιλία στους τρόπους παρασκευής και η φαντασία στο πάντρεμα των υλικών με το άρωμα της ελληνίδας μαμάς ή γιαγιάς.
Επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες τη σχετική σελίδα στο site του Δήμου Πάρου πατώντας εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες