Pages

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Πάρου!



Σώο το νεαρό ζευγάρι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και είχε για προορισμό τη Σύρο - Για προληπτικούς και μόνο λόγους μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα το απόγευμα στην Πάρο, πολύ έντονη βροχόπτωση και χαλάζι, είχαν σαν αποτέλεσμα νεαρός οδηγός αυτοκινήτου να χάσει τον προσανατολισμό του και να πέσει μαζί με τη συνοδηγό του στη θάλασσα δίπλα στο λιμάνι της Πάρου.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 και ενώ το πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» έπιανε το λιμάνι της Πάρου (νέα προβλήτα) για να αναχωρήσει λίγη ώρα αργότερα για τη Σύρο.
Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στην παλαιά προβλήτα του λιμανιού. Στην προσπάθειά τους να πάνε με το αυτοκίνητό τους στην νέα προβλήτα, προφανώς χάνοντας τον προσανατολισμό τους λόγω της κακοκαιρίας, βρέθηκαν στη θάλασσα (ανάμεσα στην παλαιά και νέα προβλήτα).
Με τη βοήθεια των ανθρώπων του Λιμενικού Σώματος οι δυο επιβαίνοντες βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για προληπτικούς λόγους και για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Καιρού επιτρέποντος αύριο Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του αυτοκινήτου.

Φωτογραφία αρχείο: Λιμάνι Πάρου


1 σχόλιο:

  1. Ότι ασφάλεια αυτοκινήτου και να έιχαν δεν νομίζω να τους σώσουν τα έξοδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες