Pages

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πρώτο βραβείο σχεδίου μόδας για την Παριανή Βάλια Καστρουνή!



Ένα σημαντικό βραβείο ήρθε στο νησί μας την Πάρο. Και το έφερε η Βάλια Καστρουνή!
Πρόκειται για το πρώτο βραβείο διαγωνισμού σχεδίου μόδας της Athens Xclusive Designers Week.
Η Βαλια Καστρουνή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, από μικρή ηλικία αγαπούσε το σχέδιο και ιδιαίτερα το σχέδιο μόδας. Σπουδάζει φωτογραφία και οπτικοακουστικές τέχνες στην Αθήνα και στο παρελθόν design στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Βενετίας.
Ακολουθούν λεπτομέρειες για τον διαδικτυακό διαγωνισμό.

31 ήταν οι συμμετοχές που έφθασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη με online διαδικασία ψηφοφορίας για 5η συνεχόμενη σεζόν.
Τα σχέδια μόδας δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της 18ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας από 23 έως 26 Οκτωβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στον ειδικό χώρο του FDP.
Το κοινό, που ψήφισε διαδικτυακά μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2015, ανέδειξε την επόμενη ταλαντούχο σχεδιάστρια. Τη Βάλια Κστρουνή!
Ο νικήτρια Βάλια Καστρουνή θα κάνει το πρώτο της βήμα στην πασαρέλα της AXDW 19 τον επόμενο Απρίλιο, που συμμετέχουν στα New Designers Awards και παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το έργο της στο κοινό και τον κόσμο της μόδας.
Η Athens Xclusive Designers Week κάθε χρόνο στηρίζει τους νέους δημιουργούς σχεδίου μόδας. Είναι η μεγαλύτερη θεσμοθετημένη ελληνική οργάνωση για τη μόδα στην Ελλάδα, με στόχο να ανακαλύψει, να αναδείξει και να προωθήσει τους νέους δημιουργούς μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα και να τους προβάλει στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.
Στην τελική ψηφοφορία έφθασαν δύο σκίτσα. Το σκίτσο της Βάλιας Καστρουνή έλαβε 2.265 ψήφους, έναντι 1.851 ψήφους που έλαβε το δεύτερο σκίτσο
Ακολουθεί φωτογραφία του σκίτσου της Βάλιας Καστρουνή που κέρδισε τις ψήφους του κοινού και της έδωσε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό!



1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες