Pages

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αντίπαρος: Βουτιές, Καλοκαίρι, «Suntan»



Το ONEMAN σε ξεναγεί σε δύο μήνες γυρισμάτων στην Αντίπαρο μέσα από 74 απόλυτα καλοκαιρινές εικόνες. Μιλούν οι συντελεστές της ταινίας.

Όχι πως δεν μπορούν να είναι απολαυστικές τόσες και τόσες ταινίες όπου «πρωταγωνιστής είναι η Αθήνα / Νέα Υόρκη / Γκόθαμ Σίτι / μεγαλούπολη της αρεσκείας σου», αλλά ας δούμε κι αυτό: Στο «Suntan» πρωταγωνίστρια είναι η Αντίπαρος. Και ο Κωστής δηλαδή, ο βαριεστημένος, παραιτημένος από τα πάντα μεσήλικας γιατρός του νησιού. Αλλά το νησί, παιδιά. Αυτή η ταινία βουτάει μες στην Αντίπαρο, ένα νησί «αφοσιωμένο στις ηδονές» όπως το περιγράφει ο σκηνοθέτης της ταινίας, και οδηγεί σε απολαύσεις, παρέα με τον κεντρικό της ήρωα.
Ο Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου καλύτερος από ποτέ, και είναι φοβερός πάντα) γνωρίζει μια παρέα 20χρονων που γρήγορα αρχίζουν να τον κάνουν ό,τι θέλουν. Στην πορεία συμβαίνει κάτι συναρπαστικό: Η παρέα των πιτσιρικιών περνάει φανταστικά με αυτό τον περίεργο τύπο καθώς του μαθαίνουν να ζει έξω από τα στενά, φοβισμένα όριά του. Κι εκείνος, ο Κωστής, γνωρίζει εικόνες, γνωρίζει ηδονές, που ούτε φανταζόταν ποτέ του.

Περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες