Pages

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Νέο αεροδρόμιο Πάρου: Υπέγραψε ο υπουργός την εκτέλεση του έργου των προσωρινών εγκαταστάσεων



Υπογράφηκε από το Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων η απόφαση έγκρισης εκτέλεσης του έργου δημιουργίας των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου αεροδορμίου Πάρου από την εταιρεία "OLYMPIC AIR".
Το έργο πέραν των κτηριακών υποδομών περιλαμβάνει και συνοδευτικά έργα που κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου και θα εκτελεστεί με βάση τις μελέτες που εκπονήθηκαν από την ΑΜΚΕ με χρήματα χορηγών προς αυτήν για το συγκεκριμένο σκοπό.
Η ΑΜΚΕ εκφράζει την ικανοποίησή της αφού τόσο οι επιλογές, όσο και η πορεία αποδεικνύουν ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να επιβάλουν λύσεις σε προβλήματα που μοιάζουν ανεπίλυτα.
Είχαμε την ετοιμότητα, συντάξαμε μελέτες, πραγματοποιήσαμε επαφές με κρατικούς παράγοντες και φέραμε το έργο ένα βήμα πριν την υλοποίησή του. Τώρα θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να στηρίξουμε με κάθε μέσο την κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου.
Ηδη στόχος μας είναι η κατασκευή του οδικού δικτύου από την επαρχιακή οδό Αγκαιριάς - Παροικιάς μέχρι τον κόμβο του αεροδρομίου με χορηγίες, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου, αφού το έργο αυτό δεν περιλαμβάνεται στην εκτέλεση του έργου που ανέλαβε και χρηματοδοτεί ως χορηγός η OLYMPIC AIR.
Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ελπίδα και το όραμα πράξη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει και τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς την ενεργοποίηση των πολιτών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 
Στηρίξτε την προσπάθεια, συμβάλλετε στη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων, εισφέρετε ότι μπορείτε ώστε να καταφέρουμε να κατασκευάσουμε έγκαιρα το δρόμο για το αεροδρόμιο. Κερδίζουμε το μέλλον με την προσπάθεια και την αφοσίωσή μας στο αποτέλεσμα, που θα είναι η αναβάθμιση των αεροπορικών συνδέσεων της Πάρου για το καλό και την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών μας.
Μια νέα αναπτυξιακή διάσταση για το νησί, με σεβασμό στο πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον σχηματιζεται.
Κανένας να μη λείψει από την προσπάθεια.

Από την ΑΜΚΕ

Πάρος 4-4-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΣΑΝΤΗΡ. ΣςΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΛΑΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Δήμαρχε η ΠΑΡΟΣ τώρα στην ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες