Pages

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καταγγελία από κάτοικο της Πάρου για την περιοχή του Αγ. Βλασίου



Ονομάζομαι Ελεάννα Κυρίτση και κατοικώ στην Πάρο. Έχω επανειλημμένως ενοχλήσει τον Δήμο Πάρου για την καταστροφή που συντελείται στη περιοχή του Αγ. Βλασίου και συγκεκριμένα εκεί που αποθηκεύονται τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Βλέπω δασική έκταση να καταπατιέται, δρομάκια να εξαφανίζονται, να ισοπεδώνονται ολόκληροι λόφοι, να χτίζονται παράγκες, που αποκλείεται να υπάρχει άδεια, να κάνουν παράνομη λατόμηση και ο Δήμος να κάνει τα στραβά μάτια. Τώρα έχουμε και τον όγκο των μπαζών στο οπτικό μας πεδίο.
Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έχει ελέγξει αν καταπατούνται οι περιβαλλοντικοί όροι της επιχείρησης ή κάνει τα στραβά μάτια και καλύπτει τον επιχειρηματία;

Ελεάννα Κυρίτση


8 σχόλια:

  1. Κυρία Ελεάννα Κυρίτση, δυστυχώς έχετε μπερδευσει τα πράγματα. Καταγγέλετε το Δήμο Πάρου, χωρίς να γνωρίζετε ότι η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην οποία θα πρέπει και να απευθύνεστε.
    Ο Δήμος Πάρου στο συγκεκριμένο χώρο, νοικιάζει μια έκταση για την προσωρινή αποθήκευση των ανακυκλωσίμων υλικών και οι περιβαλλοντικοί όροι τηρούνται στο έπακρο. Με την εγκατάσταση από τον ιδιώτη του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στο χώρο, ο χώρος αυτός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα για τους άλλους Δήμους των Κυκλάδων. Τον επισκέπτονται σχολεία από όλες τις Κυκλάδες, για να δουν την ανακύκλωση της Πάρου, και να είναι ένθερμοι υποστηριχτές της διαλογής στην πηγή. Ότι άλλο και αν αναφέρεσται για τον Δήμο Πάρου είναι απλώς συκοφαντίες. Αν έχετε κάτι να καταγγείλετε να απευθύνεστε στο αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Εκτός και αν έχετε άλλο σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μπορεί να είναι ο άγνωστος που απαντάει για λογαριασμό του Δήμου Πάρου και γνωρίζει βασικές λεπτομέρειες?
    Μάλλον πρόκειται για μέλος της ομάδας διοίκησης του Δήμου με καταγωγή από την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη για να καταλαβω,δικαιωμα γνωσης και απαντησης δεν μπορει να εχει κανενας αλλος παρα μονο μελος της διοικησης του Δημου?Εδω εχετε βαλθει να μας τρελανετε.

      Διαγραφή
  3. Το να ενοχλεί μια εμπεριστατωμένη απάντηση κ να στηλιτεύεται η γνώση δείχνει τον ξεπεσμό μας ως κοινωνία.Καλά πάμε και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη τι θελει να μας πει ο ανευθυνουπευθυνος οτι μπορει ο καθενας να καταπαταει δρομους να εξαφανιζει λοφους να στηνει παρανομες παραγκες και οι υπευθυνοι του δημου να τα βλεπουν ολα αυτα και να σφυριζουν αδιαφορα και μαλιστα να καλουνε μαθητες σχολειων για να δουνε την ανακυκλωση .
    Δεν ξερουν οτι οι μαθητες θα δουνε κι οσα συμβαινουν στο γυρω χωρο εκτος κι αν τους προμηθευουν παρωπιδες.
    Λιγη σοβαροτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι άλλο είναι που δείχνει τον ξεπεσμό σας σαν κοινωνία. Το ότι γράφει κάποιος κείμενο μιας σελίδας με εμπεριστατωμένες λεπτομέρειες, που σημαίνει ότι γνωρίζει πράγματα, αλλά δεν υπογράφει με το όνομα του. Πραγματικός ξεπεσμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνωμη αλλα η κυρια εχει μεγαλη φαντασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι έχει μπαζωθει το ποτάμι είναι νόμιμο;;;; αυτό δεν το βλέπετε;;; και για αυτό έχει άδεια ο κ. Χριστοφορος;; ευτυχώς που δε βρέχει, γιατί διαφορετικα θα υπηρχαν σοβαρές πλημμύρες στην περιοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες