Pages

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Εσείς το... τερματίσατε & εμείς πάμε διακοπές!



Μας ανεβάσατε πολύ ψηλά. Ξεχάσαμε να σας πούμε όμως ότι το ύψος δεν μας τρομάζει. Τα νούμερα είναι νούμερα όμως εμείς σας ευχαριστούμε, για μια ακόμα φορά, από καρδιάς.
Ιούλιος 2016. Όλοι και όλες είοαστε στις δουλειές σας ή κάποιοι - κάποιες στις παραλίες των νησιών μας, την Πάρο και την Αντίπαρο.
Οι επισκέψεις που δεχθήκαμε, από εσάς, τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, στα θέματα του blog μας τον φετινό Ιούλιο δεν είχαν προηγούμενο.

Τους δυο μήνες Μάιο & Ιούνιο οι επισκέψεις σας στα θέματά του blog μας είχαν μια ανοδική τάση (123.307 τον Μάιο -το καλύτερο ρεκόρ μέχρι εκείνη τη στιγμή & 113.793 τον Ιούνιο).
Τον Ιούλιο όμως το... τερματίσατε!
Οι επισκέψεις που δέχθηκαν τα θέματα του parospress για τον φετινό Ιούλιο έφθασαν τις 237.639. Δηλαδή 7.665 καθημερινές επισκέψεις στα θέματα του blog μας!
Ακολουθούν φωτογραφίες με τις επισκέψεις τους τρεις τελευταίους μήνες (Μάιο, Ιούνιο & Ιούλιο) για τους... άπιστους Θωμάδες.

Θεωρούμε ότι έφθασε ο καιρός να σας αφήσουμε για ένα διάστημα και να πάμε & εμείς διακοπές γιατί κοντεύαμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει αυτή η λέξη.
Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψουμε.
Το πότε δεν μπορούμε να σας το πούμε με σιγουριά, γιατί είπαμε πάμε διακοπές.
Μπορεί να ξαναβρεθούμε εδώ, στο parospress, ή και κάπου αλλού...
Εσείς να είσαστε... συντονισμένοι στο parospress, να περνάτε καλά & να προσέχετε...

Οι διαχειριστές του parospress

Φωτογραφία Κώστας Αργουζής: Παροικιά, ηλιοβασίλεμα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2016.

Ιούλιος 2016

Ιούνιος 2016

Μάιος 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες