Pages

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η ΓΑΤΑ!!!

Τον πήρε, το ποτάμι....τον πήρε ο ποταμός...Μαζί με τον Σταύρο και ο δικός μας Γιάννης Ραγκούσης.
Μετά την ...πόρτα...της Δημοκρατικής συμπαράταξης...δεν έμειναν και πολλές επιλογές, ή σπίτι του η θα τον έπερνε το ...ποτάμι.
Τελικά το πήρε...τώρα που θα τον βγάλει...το μέλλον θα δείξει.
Συνήθως όμως τα ποτάμια καταλήγουν στην θάλασσα, αλλά ευτυχώς ο ίδιος ξέρει καλό μπάνιο.



Τελικά ο Θανάσης έκανε "μαγκιά". Πέρασε το θέμα και καλά έκανε με πολύ έξυπνο τρόπο και δεν άνοιξε ρουθούνι. Ομόφωνα παρακαλώ. Και μην νομίζετε ότι ήταν εύκολο, ίσως υπάρξει στον μέλλον πρόβλημα με τις δομές, αν το κράτος σταματήσει την χρηματοδότηση. Βέβαια είπε και το εξής πολύ σωστό στο Δημοτικό συμβούλιο "εάν το κράτος σταματήσει να δίνει χρήματα, τότε το τελευταίο που έχουμε να σκεφθύμε είναι οι δομές" και έχει απόλυτο δίκιο.

Έχουν πάθει κάτι με το parrospress, στον δήμο. Κάθε πρωί , με τον καφέ είναι η πρώτη δουλειά για ορισμένους να ανοίξουν τον υπολογιστή να μας διαβάσουν. Ε κατά το μεσημεράκι με την τυρόπιτα σειρά έχει το fb και τα παιχνίδια. Τι να κάνουμε...."με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις αυτά τα γράμματα θα μάθεις" λέει η παροιμία. Και λίγο δουλειά παιδιά δεν θα έκανε κακό, μην περιμένετε το καλοκαίρι.                                                        
                                                                        





 Σας έχουμε ενημερώσει ήδη ότι κατά την δευτεριάτικη  συνάντηση της Δημοτικής παράταξης,
πήγαν όλα καλά και όλοι συμφώνησαν με τις προτάσεις του Δημάρχου. Έλα όμως τώρα που το ξανασκέπτονται και λένε "εντάξει δεν είπα τίποτα αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις" και όλα αυτά για την καρέκλα και για τον μισθό βασικά (γιατί δεν είδα κανέναν να διαθέτει τον μισθό του για κανένα κοινωφελή ή άλλο σκοπό).Τις περισσότερες αντιρρήσεις (και εδώ είναι το αστείο) τις έχει αυτός που πρέπει να αντικατασταθεί πρώτος. Μου φαίνεται ότι θα φάνε τα μουστάκια τους στο τέλος.




Τελικά έχουν πολύ πλάκα ορισμένοι. Θέλουν να κάνουν το δρομολόγιο Πάρος-Σύρο σε οκτώ ώρες και το Μήλος-Πάρος σε έξι ώρες. Δηλαδή να έρχεται κάποιος στην Πάρο με το αεροπλάνο σε μισή ώρα και για να πάει στον τελικό του προορισμό την Μήλο να θέλει άλλες έξι ώρες ή στην Σίφνο άλλες οκτώ ώρες. Καταπληκτική τουριστική αναβάθμιση των δυτικών Κυκλάδων. Δεν τους αναθέτετε και την τουριστική προβολή της Πάρου να σωθούμε.

πάω Σύρο 


Διαβάσαμε στο fb σε ανάρτηση προσωπικής σελίδας αντιδημάρχου , ότι το νέο σάιτ του Δήμου , θα υπάρχει σε έξι γλώσσες. Πολύ καλή κίνηση και συγχαρητήρια στους δημιουργούς και εμπνευστές, αλλά δεν θα έπρεπε τέτοιες ενέργειες να ανακοινώνονται πρώτα με επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου και όχι  με προσωπικές αναρτήσεις των δημοτικών συμβούλων?
Εκτός και αν έγινε και δεν έπεσε στην αντίληψή μας, οπότε ζητάμε εκ των προτέρων
συγγνώμη.                                                         
   

Ερώτηση προς λιμενικό ταμείο, μήπως κάποιος μπορεί να μας πληροφορήσει πόσο κόστισε ο ηλεκτρονικός πίνακας που έχει τοποθετηθεί στο λιμάνι για ενημέρωση των επιβατών? Από ποια εταιρεία  και ποια η χρησιμότητά του? καθώς επίσης και ποιοί ψήφισαν αυτήν την προμήθεια που "αναβάθμισε" τόσο σημαντικά το λιμάνι μας μας?
                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες