Pages

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...

Το parosprεss ξεκίνησε την νέα περίοδο λειτουργίας του περίπου στα μέσα του Δεκέμβρη, συνεχίζοντας μια παρουσία πολλών ετών στην ηλεκτρονική ενημέρωση, εναλλάσσοντας τρείς φορές διαχειριστή.
Ο νέος διαχειριστής του parospress από την πρώτη ημέρα λειτουργίας είχε εξασφαλίσει την συνεργασία και συμμετοχή στην συντακτική ομάδα άλλων δυο έμπειρων συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν από την πλευρά τους ο καθένας και μια ορισμένη θεματολογία.
Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε να γίνουμε, είμαστε μέλη της Παριανής κοινωνίας που ξέρουμε να διαβάζουμε, να ψάχνουμε και να ρωτάμε.
Οι μόνοι όροι που τέθηκαν εξ αρχής ήταν η ελεύθερη γραφή και έκφραση των μελών της συντακτικής ομάδας χωρίς παρεμβάσεις και λογοκρισία, πάντα μέσα στο πλαίσιο της ευπρέπειας και της δημοκρατίας, καθώς και αποκλεισμός κάθε είδους διαφήμισης ή προβολής εμπορικού προιόντος (εφ' όσον η συμμετοχή στην ομάδα είναι χωρίς αμοιβή) , σεβόμενοι τις επαγγελματικές σελίδες του νησιού μας και τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων σ' αυτές.
Ο κάθε ένας από τους τρείς έχει την άποψη του και πολλές φορές η άποψη αυτή είναι διαφορετική από την άποψη των άλλων δύο. Αλλά ποτέ δεν σκεφθήκαμε να λογοκρίνουμε αναρτήσεις ή σχόλια (εκτός και εάν είναι υβριστικά) και πάντοτε η κριτική μας εστιάζεται σε πολιτικό και όχι προσωπικό επίπεδο.
Κοινή μας επιδίωξη και προσπάθεια είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πιέζοντας τους αρμοδίους όπου και αν ανήκουν αυτοί, προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλύτερο για την Πάρο και μόνο για την Πάρο.
Στην προσπάθεια μας αυτή ίσως δυσαρεστούμε ορισμένους, ίσως κρίνουμε κάπως αυστηρά κάποιους άλλους, αλλά εάν στο τέλος αποδειχθεί ότι είχαμε άδικο, δεν θα διστάσουμε να αναρτήσουμε την πραγματικότητα.
Κρίναμε την ΚΔΕΠΑΠ για το αποθεματικό της και την καθυστέρηση, αλλά σημασία έχει ότι αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε και δεν έχει σημασία το πως έγινε.
Εμείς γνωρίζουμε την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος της επιχείρησης για να υπάρξει αίσιο και ήρεμο αποτέλεσμα και τον συγχαίρουμε γι' αυτό.
Κρίναμε την περιφέρεια, ίσως αυστηρά, αλλά θα χαρούμε εάν το αποτέλεσμα της πίεσής μας είναι θετικό για την Πάρο στο τέλος και δεν θα κρυφτούμε για να το παραδεχθούμε, αντίθετα θα το αναρτήσουμε άμεσα και θα συγχαρούμε τους συντελεστές της επιτυχίας.
Κρίναμε κάποιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά θα είμαστε εδώ να προβάλλουμε κάθε θετική ενέργειά τους ή παρέμβασή για το νησί.
Και τέλος, τι αξία θα είχε μια "γλυκανάλατη" ηλεκτρονική σελίδα, εάν τους χαιδεύει όλους?
Μην βιαζόσαστε να βγάζετε συμπεράσματα για εμάς και δεν έχει σημασία η ανωνυμία, απλώς βοηθάει στην κριτική, σημασία είναι εάν μας διαβάζει ο κόσμος και τα στοιχεία μας,, δείχνουν ότι η επιτυχία μας είναι για τα δεδομένα μας, εκπληκτική.
Σε διάστημα δύο μηνών έχουμε 340.000 επισκέψεις σύνολικά στις αναρτήσεις μας, δηλαδή έναν ημερήσιο μέσο όρο 5.500 επισκέψεις!!!
Αυτό μας κάνει πιο υπεύθυνους απέναντί σας και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αλλάξουμε γραμμή.
Θα ασχολούμαστε περισσότερο με κοινωνικά και τοπικά θέματα που ενδιαφέρουν το νησί και ελάχιστα με την κεντρική πολιτική σκηνή.
Και κάτι τελευταίο, σύντομα στους τρείς θα προστεθεί και τέταρτος που θα έχει την επιμέλεια των αθλητικών ειδήσεων στου νησιού αλλά και των Κυκλάδων.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
parospress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες