Pages

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η ΓΑΤΑ!!!



Τελικά υπάρχει δικαιοσύνη? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας τελείωσε ο Αρτέμης.
Ο Αρτέμης που θα έσωζε την Ελλάδα, αλλά και την Πάρο με εκείνο το περίφημο μνημόνιο συνεργασίας που είχε συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο του νησιού, μετά από "απαίτηση πολλών δημοτών". Που είναι βρε παιδιά εκείνοι οι δημότες που ανακάλυψαν τον σωτήρα μας? Γιατί δεν κάνουν μια δήλωση "εντάξει, εξαπατηθήκαμε ζητούμε συγνώμη" ή "εμείς  συνεχίζουμε και στηρίζουμε τον σωτήρα μας? Υπάρχει ηθική ευθύνη ?


Ο Δικαστής που επέβαλε οκταετή κάθειρξη στον Σώρρα, έπρεπε να του θέσει ως χρηματική εγγύηση 600 δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην οδηγηθεί στην φυλακή.
Τότε θα βλέπαμε εάν πλήρωνε ή όχι με τα ομόλογα που έχει στην διάθεσή του.



Ποιος ο ρόλος της ΚΔΕΠΑΠ στην υπόθεση των ανεμογεννητριών?
Έχει ανατεθεί στην δημοτική επιχείρηση η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενημέρωση της Παριανής κοινωνίας?
Και αν ναι, που είναι η απόφαση αυτή?
Έχει ορισθεί ο θανάσης Μαρινόπουλος και πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ ως συντονιστής ή οργανωτής ή επικεφαλής ενημέρωσης των πολιτών για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα?
Και αν ναι με ποια απόφαση?
Και αναφέρουμε τον Θανάση διότι αυτός κατέχει θεσμική θέση και είναι ο πρώτος που πρέπει να τηρεί τις θεσμικές αποφάσεις.
Μήπως οι κινήσεις και οι δράσεις, αλλά και το τι λέγετε σε αυτές τις ενημερώσεις πρέπει να είναι
τεκμηριωμένα και εξειδικευμένα?
Το θέμα δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση, αφορά την κοινωνία ολόκληρη και θέλει οργανωμένη προσέγγιση, το γράφουμε καιρό τώρα. Κάποιες κινήσεις δίνουν χωρίς να το θέλουμε επιχειρήματα στην άλλη πλευρά, όπως για παράδειγμα η αναφορά σε τεχνικά στοιχεία, τα οποία αυτή την στιγμή οι επιχειρηματίες τα καταρρίπτουν και ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται διότι υπάρχει λανθασμένη ενημέρωση. Η επιτροπή αγώνα πρέπει άμεσα να ορίσει υπεύθυνο ενημέρωσης πολιτών και επικοινωνίας, δεν μπορεί ο καθένας να λέει και να κάνει ότι νομίζει αυτός σωστό. Δεν είναι δική του μόνο υπόθεση, είναι υπόθεση όλων μας.
Και τέλος, υπήρξε μια συνάντηση και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, όλοι λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν αυτές τις αποφάσεις και να μην αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ερήμην της επιτροπής αγώνα.


Ο Μπάμπης για όσους τον ξέρουμε είναι ένα μικρό παιδί στην ψυχή.
Ένας άνθρωπος που δεν κρατά κακία, έχει ικανότητες και το απέδειξε με τις σχολικές επιτροπές βάζοντας μια οικονομική τάξη, στην ασυδοσία που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια.
Μπορεί να πικράθηκε λίγο, μπορεί να στεναχωρήθηκε, αλλά η παραταξιακή του συνείδηση δεν του επέτρεψε να το εκδηλώσει δημόσια.
Είναι άνθρωπος με αρχές, αξίζει περισσότερα, η αξία του είναι αναγνωρισμένη από όλους και πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ενδοπαραταξιακό  ρόλο σύντομα.


Μήπως τελικά κανείς διάβασε κάποια ανακοίνωση του ΠΑΡΚΟ Α.Ε για τις ΑΠΕ.
Και όταν λέμε ΑΠΕ εννοούμε τις ανεμογεννήτριες,γιατί για άλλες πηγές ενέργειας όπως
φωτοβολταικά στα βουνά της Πάρου, δεν μιλάμε, διότι αυτά είναι "φιλικά" προς το περιβάλλον και κάτι γνωρίζουν γι' αυτά κάποιοι στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Δεν κινεί την περιέργεια κανενός αυτή η σιωπή?
Γιατί άραγε?






ΚΟΥΙΖ: ποιο από τα παρακάτω είναι φιλικό προς το περιβάλλον?



Ο ευρών θα κερδίσει δύο δωρεάν εισιτήρια για καλοκαιρινή συναυλία στον Αι Γιάννη τον Δέτη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες